WIJ BESTAAN 1 JAAR!

Jaaaa! Het is feest! Want MjamJam bestaat vandaag precies een jaar. Een jaar geleden heb ik hier mijn eerste recept gepost. Ik weet nog dat ik dat super spannend vond. Ik had echt geen idee wat ik erbij moest schrijven en wat voor soort foto’s ik erbij moest maken. Gelukkig gaat dat me steeds beter af.
Ik merk dat MjamJam dit jaar steeds meer vorm heeft gekregen. Er heerst steeds meer eenheid in de artikelen en vormgeving. Ik zie vooral dat ik nu al gegroeid ben in de fotografie en styling. Als ik de foto’s bij de eerste paar artikelen vergelijk met latere foto’s… aiaiai!

Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat ik het super leuk vind om te bloggen, te bakken en te koken en dat ik dat al een jaar zo volhou. En dat ga ik vieren met een echte heuse winactie! Wat je kan winnen? Nou een heerlijk verrassings voedselpakket gemaakt door moi! En jij kan hier super makkelijk aan mee doen. Echt het kan niet simpeler. Laat gewoon hieronder in een reactie achter waarom jij zou moeten winnen. De leukste reactie wint. Zo simpel is het.
Je hoeft uiteraard niet alleen maar hier een berichtje achter te laten. Je kan ook meedoen via Facebook en Instagram. Hoe vaker je meedoet hoe meer kans je maakt natuurlijk 😉
Ik zal de winnaar volgende week zaterdag bekendmaken en dan hoef jij alleen nog maar geduldig bij de brievenbus te zitten wachten.

Laat dus snel een reactie achter en win dat heerlijke pakket. Heel veel succes!

Recommended Posts
Showing 3 comments
 • Sofie
  Beantwoorden

  Leuke winactie ! Ik doe graag mee 🙂

 • Michelle
  Beantwoorden

  Gefeliciteerd! Er staan lekkere recepten op je site, ik ben nu beniewd naat de visstick wraps. Ik ga het een keer proberen!

 • JM
  Beantwoorden

  Feed me! 😉 Ik ding graag mee voor deze prijs

Leave a Comment

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code