Er gaat niets boven een lekker stevig en uitgebreid ontbijt als je het mij vraagt. En wat is er nou lekkerder dan een goede scrambled eggs? Persoonlijk maak ik hem altijd met lekker veel groenten er in, dit vult extra goed. Ik ben geen groot fan van brood en eet dus vaak andere dingen ’s ochtends. Een van mijn favorieten is deze scrambled eggs. De eerste keer dat ik een soort gelijk ontbijt at was samen met m’n beste vriendinnetje op haar balkon midden in Antwerpen. We hadden de avond van te voren hard gefeest en waren dus toe aan een stevig ontbijt. Een van de dingen die we die ochtend aten was scrambled eggs met veel groenten en balsamico siroop. Wat was dat heerlijk zeg! Lekker uitbrakken in de zon met je feestelijke ontbijt terwijl je om je heen mensen druk in de weer ziet om weet ik veel wat allemaal te gaan doen.

En dan nu snel het recept. (Wat overigens ook lekker is als je niet hoeft uit te brakken.)

Benodigdheden (per persoon)

  • 2 eieren
  • 1/2 rode ui
  • 1/2 tomaat
  • paar takje verse peterselie (optioneel)
  • balsamico siroop
  • peper en zout

Bereiding

  1. Bak de uitjes totdat ze een beetje glazig worden.
  2. Voeg de tomaat en de eiren toe.
  3. Blijf goed roeren zodat je scrambled eggs krijgt.
  4. Serveer je ei op een bord en doe er een beetje balsamico siroop overheen.
  5. Eet smakelijk!
Recommended Posts

Leave a Comment

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code