Hallo. Mijn naam is Marjolein, en hier op Mjamjam.nl lees je wat ik kook, wat ik proef, wat ik zie en wat ik meemaak. Mjamjam is een weblog over lekker eten, leuke plekjes en bijzondere dingen. Eigenlijk is het een weblog over alles wat ik de moeite waard vind en daarom graag met je deel.

Je vindt hier vooral veel recepten, want alles wat met koken te maken heeft vind ik helemaal te gek. Ik probeer dan ook graag nieuwe dingen uit. Ik kan er echt van genieten als ons huisje zich vult met heerlijke geuren van een gerecht dat ik heb bedacht. Mijn grootste missie in de keuken is om een overheerlijke zelfbedacht rode pastasaus te maken.
Maar ik ben ook erg gek om hamburgers dus probeer ik hier ook zoveel mogelijk heerlijke varianten van te bedenken. En maak je geen zorgen, ik zal al deze experimenten met jullie delen.

Daarnaast hou ik je hier op de hoogte van plekken waar je lekker kunt eten of unieke dingen kunt kopen. Van dat ene speciale flesje loeihete chilisaus tot die toffe vintage jurk… je leest hier op Mjamjam waar je moet zijn.

Naast Mjamjam werk ik als grafisch vormgever voor diverse bedrijven. Als je daar meer over wil weten, neem dan een kijkje op www.marjoleinnolles.nl

Ik woon samen met mijn vriend, Ron, in Tilburg. Hij zal ook af en toe een gastblog schrijven over leuke dingen die we samen hebben gedaan. Of over iets super tofs wat hij heeft ontdekt.

Als je vragen hebt of als ik iets voor je kan betekenen schroom dan niet om te mailen naar hallo@mjamjam.nl

En dan voor nu; geniet lekker van alle recepten en leuke dingen die je hier op MjamJam tegenkomt.